Live Coaching

Aandacht en rust zijn in onze optiek voorwaarden voor een goede relatie tussen cliënt en coach. Maar om je een realistische kijk op je leven te geven, gaan we soms ook de confrontatie met je aan. We merken dat onze cliënten dat prettig vinden. Omdat het met respect en humor gebeurt.

Concentrium helpt je om de balans te vinden binnen en tussen alle levenssferen waarin je actief bent, zoals werk, gezin, studie, familie enz. We reiken je handvatten aan om deze balans telkens weer te vinden, ook als er opnieuw wat verandert in je leven. Je leert makkelijker je eigen beslissingen te nemen en daarnaar te handelen.

Aan het begin van het traject definiëren we samen de coachvraag. We bepalen waar we naartoe gaan werken en hoeveel sessies we daarvoor nodig denken te hebben. We kiezen samen de vorm van coaching die jij prettig vindt en de plaats waar we elkaar ontmoeten.

Je kunt bij ons met alle soorten vragen terecht, persoonlijke en zakelijke. Een paar voorbeelden:

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.