Online Coaching

Je hebt het druk. Er is weinig tijd om even pas op de plaats te maken. Om te reflecteren op wat je hebt meegemaakt of na te denken over de volgende stap in je carrière. Vragen genoeg maar een regelmatig bezoek aan een coach zit er even niet in.

Bij de online coaching van Concentrium zie en hoor je de coach niet. We maken gebruik van de kracht van het schrijven. Schrijven helpt je gedachten te structureren en te verhelderen. Het zorgt ervoor dat je met afstand kunt kijken naar je eigen gedrag en naar dat van anderen. In alle rust. Wanneer het jou uitkomt. In je eigen, vertrouwde omgeving. Je bouwt een dossier op van je eigen verhalen en de reacties van je coach zodat je het later allemaal nog eens terug kunt lezen.

Je hoeft geen geoefend schrijver te zijn om met een online coach ‘in gesprek te gaan’. Je begint gewoon. De coach stelt vragen, geeft je opdrachten en helpt je structuur aan te brengen in je verhaal.

Concentrium biedt drie mogelijkheden:

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over online coaching? Of wil je gelijk beginnen? Stuur je vraag naar info@concentrium.nl.

* alle bedragen zijn exclusief BTW