Voor medewerkers

Concentrium is er voor mensen die betrokken zijn bij veranderingen. Veranderingen in hun persoonlijk leven of veranderingen binnen de organisatie waarin ze werkzaam zijn. Het maakt niet uit welke functie je bekleedt, we ondersteunen je bij het oplossen van zowel zakelijke als persoonlijke vraagstukken.

Dat kan op drie manieren:

Dagspiegel

De Dagspiegel biedt een oplossing op maat voor managers die meer rendement willen halen uit zichzelf en uit hun medewerkers. Terwijl jij gewoon door kunt gaan met je werk. (meer...)

Live Coaching

Onze coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Kernwoorden: betrokkenheid, aandacht en rust. We maken gebruik van coachingsvormen die bij jou passen. Zo kunnen we snel tot de kern van je probleem doordringen en de essentie naar boven halen. (meer...)

Online Coaching

Online coaching is er voor mensen met een druk bestaan. Die graag op een voor hen geschikt moment en op een door hen gekozen plaats willen werken aan hun ontwikkeling. Het traject is intensief en effectief. Door dagelijks contact met je coach kom je snel tot resultaat. (meer...)