Dagspiegel

Meer rendement in één dag voor managers met overvolle agenda’s

De Dagspiegel van Concentrium is ontwikkeld voor het midden- en hoger management binnen uw organisatie. De Dagspiegel helpt uw managers in het proces naar zelfbewust en doelgericht leiderschap. Het maakt hen bewust van hun specifieke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Zodat ze deze optimaal kunnen inzetten binnen uw organisatie. Het geeft uw managers handvatten om meer rendement te halen uit zichzelf en uit de mensen waar ze verantwoordelijk voor zijn. De Dagspiegel laat uw managers zien hoe zij met kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Binnen de eigen werkomgeving. Terwijl uw managers gewoon doorgaan met leidinggeven.

Kern van de Dagspiegel is observatie. Gedurende één dag loopt de dagspiegelcoach met de manager mee en volgt hem/haar in zijn/haar werk. Van dichtbij, maar zonder deel te nemen. De dagspiegelcoach neemt waar. De manager en zijn/haar omgeving. Zijn/haar team, klanten, collega’s. Hoe reageert de manager op hen? Hoe reageren zij op de manager? Wat gebeurt er met de manager en zijn/haar omgeving? Waar loopt de manager tegenaan? Haalt de manager eruit wat erin zit?

De Dagspiegel kent een aantal vaste onderdelen:

Wilt u meer informatie over de Dagspiegel en bent u benieuwd hoe deze uw managers kan ondersteunen? Download dan de folder of neem contact met ons op.