Live Coaching

Iedereen kan te maken krijgen met situaties en vragen waar hij/zij even geen antwoord op weet. Een beetje hulp van iemand die helpt onderzoeken waar de schoen wringt en hoe het in de toekomst anders zou kunnen is dan erg welkom.

De coachingstrajecten van Concentrium zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling binnen de context van de organisatie. Daarbij wordt gezocht naar een goede harmonie tussen ratio en gevoel. Concentrium werkt vanuit een sterke betrokkenheid en benadert haar cliënten vol aandacht en rust. Maar ze gaat de confrontatie niet uit de weg.

Concentrium coacht managers, individuele medewerkers en teams. Aan het begin van een traject definiëren coach en team, of coach en individuele medewerker, samen de coachvraag. In overleg worden de doelstellingen bepaald en het aantal sessies dat ze denken nodig te hebben om deze te bereiken vastgesteld. Ze kiezen samen die vormen van coaching waar het team of de individuele medewerker zich prettig bij voelt en die het mogelijk maken om de essentie naar boven te halen en snel tot de kern door te dringen.

Concentrium ondersteunt bij alle soorten vragen. Een paar voorbeelden:

Wilt u meer informatie over coaching door Concentrium? Neem dan contact met ons op.